Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Το VisVitalis.gr προσφέρει τους εξής τρόπους αποστολής και πληρωμής:


1. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.


2. Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα:


Για παραγγελίες άνω των €29, δωρεάν μεταφορικά. 

Για παραγγελίες έως €29 ευρώ, χρέωση μεταφορικών €3 για παραγγελίες έως 2Kg. Για κάθε παραπάνω Kg, η χρέωση είναι +€1.


α) Πληρωμή με αντικαταβολή. Κόστος αντικαταβολής +€2


β) Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω internet banking στους παρακάτω αναγραφόμενους λογαριασμούς.


γ) Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος (Secure SSL) της Τράπεζας Πειραιώς. (Θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες ημέρες)Σημειώσεις:

  • Σε περίπτωση αποστολής προϊόντων με εξέχον όγκο ή βάρος , οι άνωθι χρεώσεις δεν ισχύουν.  Η χρέωση και ο τρόπος αποστολής θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
  • Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές, η αποστολή με courier είναι αδύνατη. Κατόπιν τούτου, γίνεται παραλαβή από το κέντρο διανομής της πλησιέστερης πόλης.
  • Η παραγγελία αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα για προϊόντα σε stock και εντός 1-4 εργάσιμων ημερών για προϊόντα που δεν είναι σε stock και αναλόγως την διαθεσιμότητα του προμηθευτή μας. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε άμεσα!
  • Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε άμεσα, να ακυρώσουμε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχόν χρήματα που μας έχετε καταβάλει.
  • Το ηλεκτρονικό ταμείο του VisVitalis.gr θα υπολογίσει το κόστος των μεταφορικών σύμφωνα με το βάρος και τις διαστάσεις των προϊόντων που έχετε επιλέξει και τον τόπο αποστολής, κατά τη διάρκεια της online παραγγελίας σας.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email για οποιαδήποτε απορία ή συνεννόηση όσον αφορά τον τρόπο την αποστολής της παραγγελίας σας ή για ειδική προσφορά.Tραπεζικοί Λογαριασμοί:


Δικαιούχος: Γεώργιος Λιακόπουλος